SPANPLAFONDS & SPANWANDEN

Een stijlvolle interieurafwerking

Met een spanplafond en/of spanwand kiest u voor een prachtige en duurzame afwerking van uw woning of kantoorruimte. Op het vlak van plaatsing, onderhoud, akoestiek en esthetiek zijn deze oplossingen quasi onklopbaar.

Summum van verfijning 

Door de jaren heen hebben wij een sterke reputatie opgebouwd in het realiseren van diverse soorten plafonds en wanden. We werken enkel met merken en producten van topkwaliteit om onze standaard en uw tevredenheid hoog te houden. Strak en sober, klassiek of modern, voor welke stijl u ook kiest, wij zorgen steeds voor de passende materialen en uitvoering om uw wensen waar te maken.

PVC of polyester?

Bij Euroflex hebt u de keuze tussen een uitvoering in PVC of in polyester. Beiden hebben voor- en nadelen en er zijn steeds redenen om de ene boven de andere te verkiezen.

U kan rekenen op ons professioneel advies om de juiste keuze te maken.

pvc
Stof- en vuilafstotend
Afwasbaar
Zichtbaar en onzichtbaar profiel met kliksysteem
Demonteerbaar en herplaatsbaar
Quasi onbeperkt in lengte en uitvoering
Naadloos tot 5,5m
Warm geplaatst
polyester
Sterk en duurzaam
Te overschilderen (niet afwasbaar)
Fijn profiel, amper zichtbaar
Strakke look
Naadloos tot 5m
Geweven doek met pu-coating
Koud geplaatst
tot 50 meter lengte

Zowel in combinatie met PVC als polyester bieden wij een ruim gamma spots aan met een eenvoudig kliksysteem. Ook uw eigen verlichting en/of geluidsversterking kan ingewerkt worden. We bekijken graag vooraf welke oplossingen mogelijk zijn.

“In elke ruimte van uw woning of kantoor is een spanplafond en/of spanwand een goeie keuze!”

Spots Euroflex

Gepersonaliseerd of verlicht, mogelijkheden zat!

Naast ingewerkte spotjes of hanglampen onder het doek kan er ook met lichteffecten achter de wand of boven het plafond gewerkt worden. Zo schijnt het licht egaal doorheen het doek en dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer in eender welke ruimte. Doordat het plafond of de wand de-/hermonteerbaar is, blijft de toegang tot de lichtbron steeds verzekerd.

Wil u uw ruimte helemaal bijzonder maken, kies dan gerust voor een gepersonaliseerde wand. We bedrukken het doek van uw spanwand met een eigen foto of afbeelding volgens de meeste innovatieve technieken en we zorgen voor een feilloze installatie. Zo wordt uw wand een eyecatcher van formaat.

Lichteffect spanwand
Akoestisch comfort

Niets zo vervelend als harde klanken of storende geluiden die weergalmen in de ruimte… Met een akoestisch spanplafond of -wanden bieden wij u de perfecte oplossing. Dit micro-geperforeerd doek met eventueel een achterliggend akoestisch vlies zorgt ervoor dat de geluidstrillingen maximaal geabsorbeerd worden zodat er in grote, kale ruimtes of woningen met veel glas en/of beton geen storende galmen te bespeuren zijn.