Spanplafond kantoor

Spanplafonds in kantoren, thuiskantoren, praktijken, winkels, horecazaken in West- & Oost-Vlaanderen, op perfecte geplaatst door Euroflex

Een spanplafond voor uw kantoor, thuiskantoor, praktijk, winkel, hotel of restaurant biedt een resem mogelijkheden en niets dan voordelen. Kantoor spanplafonds worden aangelegd vanuit ergonomisch oogpunt met tot doel de akoestiek te verbeteren, de kamertemperatuur beter te regelen, de look & feel van de werkruimte in gunstige zin aan te passen, een handige en snelle oplossing bieden.

Spanplafonds bieden tevens de mogelijkheid verlichting, ventilatie, audio of de leidingen ervan in te bouwen zonder alle nadelen van klassiek verbouwingswerk. Spanplafonds gaan snel en brengen bij de uitvoering quasi geen overlast met zich. Naden zijn er niet, keuzemogelijkheden wel: mat, glanzend, satijn, in wit of ander kleur, mét print (zie verder), al dan niet met speciale effecten.

Euroflex doet plaatsing van spanplafonds in kantoor, thuiskantoor of handelszaak op perfecte wijze en overwegend in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen maar voor grotere projecten ook daarbuiten.

Op de pagina spanplafonds lees je over de specifieke eigenschappen van spanplafonds, de verschilpunten in de 2 meest toegepaste materiaalsoorten, zijnde spanplafonds van pvc en die van polyester, de zogenaamde polyesterplafonds.

Spanplafonds met print voor kantoorruimtes of andere publieke plaatsen die flair en uitstraling verdienen, alsook bedrukte spanwanden

We doen eveneens decoratieve of bedrukte wanden en plafonds, lichtplafonds bijvoorbeeld om de inkom, lobby, lounge, wachtzaal, gastenruimte, vergaderzaal, eetruimte, werkkamer enz. flair en uitstraling te geven. Decoratieve spanwanden of -plafonds zijn sowieso imposant en onderstrepen het bedrijfsimago. De keuze van de print hierbij varieert van origineel tot persoonlijk.